ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ SHOTOKAN – FUDOKAN

 

            Στις 23/6/12 διοργανώθηκε από τον Sensei Αντριάνο Φερράρι σεμινάριο στα Dojo του, του Λαυρίου και της Κερατέας στο οποίο δίδαξε ο Sensei Μαστραππάς (7ο DAN) ακολούθησαν εξετάσεις KYU.

            Στις 26/6 στο HOMBU DOJO της ΕΟ FUDOKAN στην Κυψέλη ο Sempai Νίκος Ζιμπουλιάς μέλος της τεχνικής επιτροπής (4ο DAN) και ο εκπαιδευόμενος εκπαιδευτής Τάσος Κεφάλας (1ο DAN) διεξήγαγαν εξετάσεις για KYU.

            Την ίδια μέρα το μέλος της τεχνικής επιτροπής της EO FUDOKAN Αντριάνο Φερράρι (4ο DAN) πραγματοποίησε εξετάσεις για KYU στον πολιτιστικό σύλλογο Ίσθμιας της Κορίνθου.

            Την 1η Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας οι εκπαιδευτές του συλλόγου «Ίσθμιας» Τ. Γεωργίου και Θ. Καρσιώτης διοργάνωσαν αγώνες παραδοσιακού καράτε στους οποίους έλαβαν μέρος εκτός από τον διοργανωτή σύλλογο και οι σύλλογοι της Ν. Μάκρης (Δ. Αποστολάτος), ο σύλλογος Χαϊδαρίου (κ. Μουρούτσος), Κερατέας (Α. Φερράρι) και «Παλαίστρα» Κορίνθου (Ν. Δάφνης).

            Το 3ήμερο 6-8 Ιουλίου οι Sensei Γιάννης και Ιωάννα Τσίγκου διοργάνωσαν Σεμινάριο για τα 2 Dojo τους της Λευκωσίας (ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ) και της Λάρνακας (Κόρνος) στο οποίο δίδαξε ο Μαστραππάς Sensei.

            Στις 14 και 15 Ιουλίου στο HOMBU DOJO της Ελληνικής Fudokan η Λουκοπούλου Sensei (8ο DAN) παρέδωσε σεμινάριο στο RYU KYU KOBUDO το οποίο έκλεισε με εξετάσεις KYU τις πρώτες ιστορικά στο KOBUDO που έγιναν στην Ε.Ο. FUDOKAN.

            Τέλος στις 21 Ιουλίου στην Ν. Μάκρη (Δ. Αποστολάτος) διενεργήθηκε Σεμινάριο και εξετάσεις από τον Sensei Μαστραππά.