Δελτίο Τύπου (Οκτώβριος 2012)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ SHOTOKAN KARATE

            Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 ο Σάββας Μαστραππάς διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες του το 21ο Kata Shoto Cup και προσκαλεί όσους από τους δασκάλους του Shotokan Καράτε ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σ’ αυτό.

            Περισσότερες πληροφορίες στο www.Fudokan-Karate.gr και στο τηλ. 6932080074.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ KOBUDO

            Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 διοργανώνονται οι πρώτοι στην ιστορία αγώνες Kobudo στην Ελλάδα στην κατηγορία Bo.

Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία όλοι οι άνθρωποι που εξασκούνται στο Kobudo στη χώρα μας να συναντηθούν για να διαγωνιστούν να γνωριστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες. Γι’ αυτό απευθύνουμε σ’ αυτού ανοικτή πρόσκληση.

            Περισσότερες πληροφορίες στο www.Fudokan-Karate.gr και στο τηλ. 6932080074.

 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του FUDOKAN KARATE

            Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου 2012 η «Ελληνική Οργάνωση SHOTOKAN FUDOKAN KARATE-DO» διοργάνωσε το φθινοπωρινό τεχνικό της σεμινάριο.

Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν προαπαιτούμενα 1ου έως 5ου DAN Fudokan, καθώς και τρόποι προσέγγισης των παιδιών στα μαθήματα – προπόνησης Καράτε.

Στο τέλος έγινε – αξιολόγηση των υποψηφίων για DAN Fudokan και τους δόθηκαν κατευθύνσεις για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

Στο Σεμινάριο δίδαξαν οι Sensei: Ν. Ζιμπουλιάς (4ο DAN), Αντριάνο Φερράρι (4ο DAN), Γιάννης Τσίγκος (5ο DAN), Μ. Τζορμπατζάκης (5ο DAN), Σ. Μαστραππάς (7ο DAN) και Κατερίνα Λουκοπούλου (8ο DAN).