ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SENSEI Δ. ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημήτρης Καυκόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με το καράτε στον Πύργο σε ηλικία 14 ετών με τον sensei Κουτούζη Αντώνη, συνέχισε στην Αμαλιάδα με τον sensei Κακκοταρίτη Ανδρέα. Ταυτόχρονα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες της Αμαλιάδας. Του γίνεται πρόταση για μεταγραφή από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο επαγγελματικό της Α’ εθνικής, όμως η αγάπη του για το καράτε τον έκανε να την απορρίψει.

Την δεκαετία του 80 διατέλεσε λαμπαδηδρόμος ως ένας από τους καλύτερους αθλητές του νομού Ηλείας και τιμήθηκε μαζί με άλλους ισάξιους αθλητές με το μεταλλείο της ολυμπιακής φλόγας.

Το 1990 ανοίγει στην Αθήνα το δικό του dojo και οι αθλητές του διακρίνονται σε πολλά πρωταθλήματα. Μετά αναγκάζεται να κλείσει το dojo λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου όπου συστεγαζόταν. Έκτοτε συνέχισε να διδάσκει σε σχολές πολεμικών τεχνών και να εξελίσσει τις γνώσεις του στο SHOTOKAN KARATE DO. Τον τελευταίο χρόνο ακολουθεί την Ελληνική οργάνωση SHOTOKAN – FUDOKAN KARATE – DO με δάσκαλο του τον sensei Σάββα Μαστραππά.

Eίναι κάτοχος 3ου dan .

Από τον Σεπτέμβριο 2014 λειτουργεί το δικό του dojo στον Κολωνό με την επωνυμία «οι Κόνδορες»