ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΣΑΣΗ

Ο Διονύσιος Τσάσης γεννήθηκε τη 12η Ιουνίου του 1990 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Karate το 2001 υπό τη διδασκαλία του sensei Σάββα Π. Μαστραππά. Ως φοιτητής του πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη της Λέσβου προπονήθηκε στις τέχνες του Aikido και του Jiu Jitsu υπό τις οδηγίες των sensei Τζίμη Γεωργιάδη και sensei Χρίστου Αλαφάκη αντιστοίχως. Τον Σεπτεμβρίο του 2013 ανακηρύσσεται πτυχιούχος της επιστήμης της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και επιστρέφει στην Αθήνα όπου και συνεχίζει να μαθητεύει στο Shotokan Karate έως σήμερα με δάσκαλο τον sensei Σάββα Π. Μαστραππά. Είναι κάτοχος του 3ου Dan Shotokan-Fudokan Karate που έλαβε από τον Soke Dr. Ilija Jorga to 2014.

o   2001  Ξεκινά να εξασκείται στο Shotokan Karate υπό τη διδασκαλία του sensei Σάββα Π. Μαστραππά.

o   2006 Λαμβάνει τον βαθμό του 1ου Dan Fudokan Shotokan-Fudokan Karate από τον Soke Dr. Ilija Jorga.

o   2010 Συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WFF στη Λεμεσό της Κύπρου.

o   2013 Ανακηρύσσεται πτυχιούχος της επιστήμης της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με ειδικότητα την Μουσειολογία.

o   2014 Προάγεται σε 3ο Dan Fudokan Shotokan-Fudokan Karate από τον Soke Dr. Ilija Jorga.

o   2015 Δεύτερη θέση στο Fukugo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Fudokan.

o   2015 Πρώτη θέση στα Kata στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Fudokan.

o   2015 Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WFF στο Βελιγράδι της Σερβίας.

o   2015 Του απονέμεται τιμητικό δίπλωμα από τον δάσκαλό του sensei Σάββα Π. Μαστραππά «για το δυνατό του πνεύμα, το υποδειγματικό ήθος, την επιμονή και την αφοσίωση του στην εξάσκηση και βελτίωση στο Karate-Do Shotokan Fudokan Ryu».

o   2015 έως σήμερα Διατελεί Εθνικός διαιτητής στα Εθνικά Πρωταθλήματα της ΕΟSFK.

o   2016 Τρίτη θέση στο Kumite στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Fudokan.

o   2016 Πρώτη θέση στα Kata στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Fudokan.

o   2016 Συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WFF στην Κρακοβία της Πολωνίας.

o   2017 Μάης Κατέκτησε την 3η θέση στα ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΟΚΑΝ και πήρε το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΡΑΤΕ

o   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο την αθλητική ψυχολογία και την παιδοψυχολογία στην εκπαίδευση και στον αθλητισμο.

 

o   Διδακτική Εμπειρία: Από το 2014 έως σημερα διδάσκει ως βοηθός του sensei Σάββα Π. Μαστραππά στον Α.Ο.Κ. “Πράξανδρος” Κυψέλης.