Δελτίο Τύπου (Μάρτιος 2017 Νο2)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FUDOKAN KARATE 2017

                                                                   
 

Στο κατάμεστο από φιλάθλους ”Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου” έγινε την Κυριακή 12 Μαρτίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα του ”Fudokan-Shotokan Karate”για το 2017 με την επωνυμία ” 7o Dr. Ilija Jorga Soke cup”. Διοργανώθηκε από την ”Ελληνική οργάνωση Fudokan”και τον ”Αθλητικό Σύλλογο Λαυρίου”.Η εκδήλωση ξεκίνησε όπως πάντα με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου και του ύμνου της Fudokan.

   Οι αγώνες διεξήχθησαν με βάση τους αγωνιστικούς  κανονισμούς του Fudokan Karate , εφαρμόστηκαν δε με υποδειγματική ευθυκρισία από το σώμα των διαιτητών της Ελληνικής Fudokan το οποίο αναβαθμίστηκε αισθητά απο την παρουσία του επικεφαλής των διαιτητών και διεθνούς διαιτητη, sensei Γιώργου Γεωργίου.

   Κυρίαρχα στοιχεία των αγώνων ήταν το ήθος, το έντιμο πνεύμα και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των συμμετεχόντων Karate-ka γεγονός που υποδηλώνει τη σημαντική δουλειά που γίνεται (όχι μόνο στο τεχνικό επίπεδο) στα dojo μέλη της ελληνικής οικογένειας του Fudokan-Shotokan.

   Όσον αφορά τους διακριθέντες , να αναφέρουμε ότι τα Κaτa και το kumite των ανδρών κέρδισε ο sensei Τσίγκος.Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία της μικρής αθλήτριας Αθηνάς Μπιμπάι καθώς και των μικρών Κarate-ka Ρόσκα, Τουρτούλα, Τάσου Τσίγκου και Χρήστου Κουμανιώτη.

Αξιοσημείωτη παρουσία για ακόμη μια φορά έκανε ο sensei Φερράρι καθώς και ο Νίκος Ζημπουλιάς, ο Διονύσης Τσάσης και ο Πέτρος Ψαλλίδας.